FÓRMULA 1: L’únic penediment de Fernando Alonso a la F1

Fernando Alonso ha tornat a la Fórmula 1 aquest any, en la que és la segona part de la seva carrera en la categoria reina. El primer va durar fins al 2018, després es va fer una pausa el 2019 i el 2020 per perseguir els reptes del Dakar i del WEC amb les 24 Hores de Le Mans incloses.

El diari L’Equipe va preguntar a l’asturià si es penedeix d’alguna cosa en la seva carrera a la F1, a la qual cosa el bicampió va respondre que no es penedeix, tot i que considera que hauria d’haver fet el descans abans:

Res. No em penedeixo de res, zero. Potser per una cosa: que vaig marxar massa tard. Hauria d’haver deixat la Fórmula 1 abans. Ara és fàcil de dir, però no hauria d’haver esperat al 2018. Hauria d’haver marxat el 2015 o el 2016, dos anys abans, per viure el Dakar i la resistència. Ja ho tenia en ment el 2015, però va trigar una mica a madurar. Potser massa’.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments