CLÀSSICS: Prèvia Rally Costa Daurada Legend 2021

Impensable, així podríem qualificar l’itinerari de l’edició 2021 de la prova organitzada per l’escuderia Baix Camp. I és que la jornada de dissabte es disputarà gairebé íntegrament dins de la comarca del Priorat.

La prova que combina velocitat, legend i regularitat començarà divendres dia 30 desde Reus. La primera jornada recorrerà la mítica muntanya de La Mussara, amb una doble passada per Vilaplana i Farena, on la nit farà acta de presència.

Dissabte arriba el plat fort amb trams de talla mundial com Riudecanyes, Porrera, El Molar – La Figuera i Scaladei – Gratallops. La prova clourà el dissbate a les 18:30 h a la plaça de la Llibertat de Reus.

Entre els inscrits cal destacar el campió de Catalunya 2003, Ricardo Triviño, amb un flamant Peugeot 206 WRC, que segur fa les delícies de tots els presents. Vuit inscrits en velocitat, quatre vehicles legend, catorze regularitat súper sport i trenta cinc regularitat sport.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments