RAL·LIS: Opel obre la porta als Rally2 si aquests s’electrifiquen

S’espera que Opel torni al Campionat d’Europa de Ral·lis (ERC) amb un equip de fàbrica amb el recentment presentat Corsa Rally4. El fabricant alemany va aconseguir ser imbatible a l’ERC Junior entre el 2015 i el 2018, guanyant quatre títols amb quatre pilots diferents a bord de l’Adam R2.

A finals del 2019, Opel va decidir retirar-se, però amb un reemplaçament directe de l’Adam que s’està produint, la possibilitat de tornar està sobre la taula. Jörg Schrott, director d’Opel Motorsport, ho va confirmar a dirtfish.com:

“Aviat anunciarem el programa, però la idea és tornar a l’ERC amb el Corsa Rally4 amb un equip dedicat, amb la millor gent del Corsa-E’.

Actualment, Opel també aposta per la seva e-Rally Cup, que enguany va substituir l’ADAC Opel Rallye Cup i es disputa amb cotxes totalment elèctrics. Els pilots de l’Opel e-Rally Cup poden tenir l’oportunitat de pujar a l’ERC4 Junior, en un programa similar al que va tenir el fabricant del 2014 al 2018.

Si de moment els plans es limiten a la categoria Rally4, Opel també preveu un futur projecte en Rally2, si la categoria esdevé híbrida en el futur. Si això passa, els joves pilots del constructor també podran fer aquest pas a l’escala del ral·li.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments