Volkswagen demandada per Greenpeace alemanya

Volkswagen ha estat demandada per Greenpeace alemanya i l’activista Clara Mayer per no fer prou per lluitar contra el canvi climàtic. Reuters també diu que l’ONG ha presentat una sèrie de demandes que inclouen la fi de la producció de motors de combustió el 2030 i la reducció d’almenys un 65% de les emissions des dels nivells del 2018 fins al 2030.

Volkswagen ja ha rebutjat les demandes. Un representant de la marca també va dir a Reuters que

«Volkswagen representa la protecció del clima i la descarbonització del sector del transport, però no pot afrontar aquest repte sol. La tasca d’elaborar les mesures adequades correspon al Parlament. El litigi civil a través de demandes contra empreses individuals no és el lloc per fer justícia a aquesta tasca de gran responsabilitat”.

Aquest no és el primer procés relacionat amb aquest tipus de problemes climàtics. De fet, BMW i Daimler van ser demandats al setembre per l’organització ecologista Deutsche Umwelthilfe, tots dos per rebutjar les demandes d’acabar amb la producció de motors de combustió el 2030.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments