CIRCUITS: La Generalitat dona llum verda per negociar amb la F1

El govern de Catalunya ha aprovat avui la negociació per a l’entesa entre el Circuit de Barcelona – Catalunya i l’organisme gestor de la F1 per ser dins del campionat els propers anys.

Aquesta aposta per part del govern de la Generalitat és un pas més endavant en la búsqueda d’un pacte amb el gran circ de llarga durada. La representant del Govern de Catalunya avui ha assenyalat que es busca una entesa a llarg termini, de cinc anys, fins al 2026. D’aquesta manera es talla de soca arrel els rumors que cada any generen les negociacions entre Circuit i promotors dels calendaris.

Al cap i a la fi es tracta de donar-li continuïtat a una presencia de fa més de 30 anys, quan al 1991 es va inaugurar el traçat català, i que genera un impacte econòmic per al territori valorat en més de 200 milions d’euros.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments