RAL·LICROS: GCK reviu el Lancia Delta i es converteix en emblema de l’energia verda

GCK Motorsport tornarà a portar a la pista un dels cotxes més emblemàtics de l’esport quan torni al WRX per a la nova era elèctrica que començarà al 2022, amb un model basat en el mític Lancia Delta Integrale.

Fundat per Guerlain Chicherit, quatre vegades campió del món de freeride, GCK es va incorporar al RX Mundial el 2018. Des d’aleshores i fins al 2020, l’equip va competir amb maquinària Renault, pilotada per Andreas Bakkerud, Anton Marklund, Liam Doran i el mateix Chicherit.

El 2022, el nom de GCK tornarà, dissenyant, construint i executant el Lancia Delta Evo-e personalitzat, basant-se en la modificació prèviament anunciada de GCK Exclusiv-e del Lancia Delta Integrale. El cotxe comptarà amb el kit RX1e d’avantguarda desenvolupat per l’empresa austríaca Kreisel Electric. Els dos motors elèctrics generaran l’equivalent a 680 CV i 880 Nm de parell instantani.

GCK Motorsport no només tornarà al World RX el 2022, sinó que GCK Energy subministrarà energia verda al campionat FIA RX2e de suport. Utilitzant una combinació d’energia solar i energia recollida de les xarxes d’energia verda abans dels caps de setmana de cursa, GCK Energy subministrarà electricitat per recarregar totes les bateries dels cotxes des dels seus contenidors personalitzats. Això convertirà la nova generació de World Rallycross en una de les disciplines més respectuoses amb el medi ambient de l’esport de motor internacional.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments