TURISMES: Ferrari i Oreca uneixen forces

Ferrari ha anunciat avui un acord de col·laboració tècnica amb ORECA per al muntatge i els serveis postvenda del nou GT3 basat en el Ferrari 296 GTB, que començarà les proves en pista durant el primer semestre de 2022. L’acord confirma el compromís a llarg termini amb el diversos campionats i sèries que utilitzen el concepte GT3.


El nou GT3, dissenyat íntegrament a Maranello per l’equip liderat per Ferdinando Cannizzo, cap de Disseny i Desenvolupament de GT Cars, es muntarà a les instal·lacions d’ORECA a Signes a partir del 2022, abans de l’inici del treball de desenvolupament que portarà al debut del cotxe. previst per al 2023.

“L’acord amb ORECA és un punt de partida important per al nou projecte GT3. Tenim uns objectius molt ambiciosos, ja que aquest cotxe seguirà els passos del 488, que va ser el model més reeixit de la història del “Cavallino Rampante”. A més de l’habilitat i el coneixement dels nostres enginyers, podem comptar amb un soci de primer nivell com ORECA, que ha aconseguit un gran èxit en el món de la resistència; com a resultat, mirem el futur amb confiança”.

Antonello Coletta


“ORECA està emocionat i honrat d’associar-se amb una llegenda de l’automobilisme com Ferrari. Estic molt agraït a Antonello Coletta i al seu equip per la confiança que ens estan donant. Per primera vegada en la seva història, ORECA s’associa amb Ferrari per a aquest programa, i és un gran orgull”

Hugues de Chaunac, president del grup Oreca.

“També és una gran responsabilitat envers Ferrari i els seus clients, ja que el fabricant sempre ha aportat excel·lència en els seus cotxes de carreres i hem de complir amb aquesta línia de manera impecable. És un repte apassionant que motivarà tots els equips tècnics d’ORECA Technology implicats en el programa. Tenim la intenció d’oferir l’amplitud de la nostra experiència, coneixements i “esperit de carreres” al servei d’aquesta nova generació de cotxes. Col·laborar tan estretament amb Ferrari és, a nivell personal, la realització d’un somni i la realització per a ORECA d’un objectiu a llarg termini de convertir-se en un referent global en la construcció de cotxes de carreres i l’assistència al client associat. Estic convençut que ORECA i Ferrari estan al cim d’una associació excepcional i que junts produirem projectes excepcionals”.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share