Opel millora l’autonomia dels seus cotxes elèctrics

Opel ha revelat que el Corsa-e i el Mokka-e s’actualitzen amb un augment significatiu de la seva autonomia.

Els dos models 100% elèctrics de la marca alemanya tenen un rang d’autonomia millorat, ja que l’Opel Corsa-e llançat el 2019 ja pot recórrer fins a 359 quilòmetres, segons el cicle WLTP, la qual cosa suposa un augment d’un set per cent.

L’autonomia del Mokka-e, que va sortir a la venda el 2020, ha augmentat fins als 338 km.

Opel ha revelat que l’augment de l’autonomia de dos dels models elèctrics es conseguia optimitzant la calefacció, la ventilació i l’aire condicionat, i els sistemes de propulsió del Corsa-e i Mokka-e.

L’eficiència de la bomba de calor, que escalfa i refreda la cabina, de sèrie en ambdós models, és ara encara més gran que abans. Les bombes de calor són més eficients que els sistemes de climatització convencionals, ja que requereixen menys energia de la bateria per beneficiar-se del rang de conducció.

La nova relació de reducció de la transmissió, així com els pneumàtics classificats A+ per a les llandes de 16 polzades del Corsa-e i les de 17 polzades del Mokka-e, també contribueixen a l’augment de l’autonomia.

Recordar que tots dos models formen part de l’ofensiva d’electrificació del fabricant alemany. Opel ja ofereix al mercat nou línies de vehicles electrificats, des de turismes fins a vehicles comercials lleugers. La cartera de productes de la marca estarà totalment electrificada el 2024. A partir del 2028, Opel se centrarà completament en vehicles elèctrics amb bateria a Europa.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments