TURISMES: Valentiona Rossi ja fa el salt a les 4 rodes per les Gulf 12h 2022 a Abu Dhabi

Valentino Rossi no perd el temps. Unes setmanes després del final de la seva mítica carrera a MotoGP, el nou vegades campió del món de velocitat va anunciar la seva participació a les Gulf 12 Hores (8 de gener de 2022) a Abu Dhabi.

L’expilot no ha guardat en secret de la seva voluntat de passar al món de les quatre rodes, si és possible en GT o resistència. Abans del salt a les 24 Hores de Le Mans, l’estrella de les dues rodes rondarà per Yas Marina, com ja va passar el 2019 (3r) i el 2021 (4t a Bahrain).

Junt a l’equip Kessel Racing a bord d’un Ferrari 488 GT3 en classe Pro-Am, Valentino Rossi estarà acompanyat del seu germanastre Luca Marini (actual pilot de la VR46 de MotoGP) i del seu fidel amic, Alessio Salucci, àlies «Uccio».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments