FÓRMULA 1: Massi explica la negociació amb Red Bull durant el GP de l’Aràbia Saudita

FotoF1

Durant la primera pausa del GP de Fórmula 1 d’Aràbia Saudita a causa de la bandera vermella, Red Bull i la direcció de la cursa van intercanviar diverses comunicacions per ràdio en el que semblava una negociació, de manera que Max Verstappen va renunciar voluntàriament a la seva posició al reiniciar la cursa, a canvi de ser penalitzat per guanyar posició sortint de la pista.

Michael Masi, director de curses de la FIA, va dir al lloc web de la F1 que no es tractava d’una negociació d’un acord, sinó d’una proposta perquè Red Bull actués sense que Verstappen incorrés en una sanció:

No ho diria un tracte. Des del punt de vista d’un director de cursa, no tinc l’autoritat per instruir els equips que facin res. En aquesta situació els puc fer una proposta, la possibilitat de fer-ho, però l’opció és seva. Els comissaris, òbviament, tenen el poder d’imposar sancions, però els puc donar la meva perspectiva. Per això els vaig oferir [Red Bull] l’oportunitat de renunciar a la sanció”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments