FÓRMULA 1: Prèvia del GP d’Abu Dhabi 2021

El proper cap de setmana és el GP d’Abu Dhabi, l’última prova de la temporada de Fórmula 1 que es disputarà a Yas Marina. És l’escenari on es decidirà el títol, amb els dos únics candidats, Max Verstappen (Red Bull) i Lewis Hamilton (Mercedes), empatats a punts.

Verstappen lidera i està en la millor posició per ser campió –només depèn d’ell– ja que té l’avantatge del nombre de victòries aconseguides.

Valtteri Bottas (Mercedes) i Sergio Pérez (Red Bull) ja estan confirmats en tercer i quart lloc, respectivament, mentre que Charles Leclerc (Ferrari) segueix lluitant pel final dels cinc primers amb Lando Norris (McLaren) i amb el company Carlos Sainz.

Entre els constructors, hi ha el títol per decidir. Mercedes es manté ben posicionat, amb 28 punts d’avantatge sobre Red Bull. Ferrari està a punt d’aconseguir el tercer lloc en la lluita amb McLaren, així com Alpine contra AlphaTauri en cinquè lloc.

En aquest GP d’Abu Dhabi, Haas encara intentarà puntuar, ja que els seus pilots, els novells Mick Schumacher i Nikita Mazepin, no han aconseguit cap punt fins ara.

Horaris

Divendres 10 de desembre Entrenaments lliures 1 De 10:30h a 11:30h
Divendres 10 de desembre Entrenaments lliures 2 De 14:00a 13:00h
Dissabte 11 de desembre Entrenaments lliures 3 De 11:00h a 12:00h
Dissabte 11 de desembre Classificació A les 14:00h
Diumenge 12 de desembre Cursa A les 14:00h (58V)

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments