RESISTÈNCIA: Oreca i Acura seguiran de la mà per construir el nou LMDh

Com a part del desenvolupament dels prototips ARX-06 que participaran a IMSA el 2023, ORECA ha decidit associar-se amb Acura. Aquesta associació forma part del futur programa LMDh que començarà el 2023. Així, els equips Meyer Shank Racing i Wayne Taylor Racing conduiran els nous cotxes desenvolupats per a l’ocasió, l’Acura ARX-06. De moment, es coneix la identitat dels pilots.

Tampoc s’han revelat detalls tècnics de l’ARX-06. Només sabem que el cotxe que construirà Oreca utilitzarà “la carrosseria, l’aerodinàmica i el motor de combustió interna específics d’Acura“. El nou prototip hauria d’estar operatiu el proper març o abril.

David Salters, president d’Honda Performance Development, el braç nord-americà d’Acura Motorsports:

“És un plaer anunciar que continuarem la nostra associació amb ORECA en la nova era del LMDh electrificat. Hem gaudit d’una associació molt exitosa amb ORECA sota l’actual programa Acura ARC-05, inclosa la victòria del Campionat de Fabricants IMSA el 2019 i el 2020”.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments