WRC: La falta de motivació va causar la baixa de Tänak a Monza

Al final de la temporada, Ott Tänak va sorprendre tothom en anunciar la seva no participació al Ral·li Monza, l’última prova del campionat WRC 2021, per motius familiars.

Poc abans i poc després de Monza, el pilot estonià estava present en proves al volant del futur Hyundai i20 Rally1 per continuar el desenvolupament d’aquest nou cotxe. Oleg Gross, un gran partidari d’Ott Tänak, va donar algunes explicacions sobre aquest tema.

Amb l’única il·lusió d’arrabassar el quart lloc del campionat a Kalle Rovanperä i mentre Hyundai havia d’esperar un miracle per guanyar el campionat de constructors, el pilot estonià no semblava tenir gaire motivació per acabar la seva temporada a Monza, sobretot més de aquesta prova va ser l’última per a aquesta generació de cotxes.

“Hi havia tot tipus de preguntes sobre per què no anava a córrer en l’última prova, però ja no tenia sentit competir en aquesta prova perquè tot estava clar al campionat. També està construint la seva pròpia casa i vol passar temps amb la seva família

Ott ha tingut molta mala sort aquesta temporada. Va abandonar per motius tècnics en moltes ocasions. L’èxit arribarà. Ara ho veurem amb el cotxe híbrid. Està avançant. Els bons pilots sovint no saben com desenvolupar un cotxe. (les diferències seran més grans amb els millors pilots). ”

Gross al diari estonià Delfi Sport

Qui és Oleg Gross?

Conegut com l’home a l’ombra d’Ott Tänak, es tracta d’un botiguer que es va convertir en un empresari de dimensions colossals i apassionat pels ral·lis. Ha construït un imperi amb prop de 2.000 empleats, gestionant 65 supermercats.

Gross no va deixar de creure en el seu protegit finançant el campionat d’Estònia del 2013 amb un Subaru grup N. De la mà d’un altre estonià, Marko Martin que, en estret contacte amb Wilson, va pujar a Ott a l’equip britànic, per acabar de completar la història d’èxit que tots ja coneixem.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments