CATALUNYA: El Rallysprint RACC 2021 viu un final amb suspens al Circuit

Per segon any consecutiu el RACC i el Circuit de Barcelona Catalunya han organitzat el final de temporada dels ral·lis a casa nostra. L’any del 30è aniversari del traçat català, el 2n RallySprint RACC Circuit de Barcelona-Catalunya ha estat l’encarregat de ficar la cirereta al pastís d’una temporada complicada però plena d’activitat al traçat català.

En un escenari poc habitual com és un circuit i la utilització de tots els seus vials de servei, vam viure un espectacle diferent, aquest any sí, amb la presència d’aficionats. Una presència un tant descafeinada amb només accés a l’assistència i zona de l’estadi degut la situació sanitaria actual.

Nacho Mateo

Amb un recorregut de 37,5 km, dividits en tres passades pel mateix tram de 12,5 km, la primera especial era la més complicada per les difícils condicions en que es trobava l’asfalt, més humit i lliscant que va fer patir a més d’un quan tocava passar per les estretes portes del Circuit. Amb el pas de les hores l’asfalt es va anar escalfant igual que els pilots i equips, gaudint d’una última passada on alguns van ajustar al mil·límetre en algunes seccions.

Miguel Díaz-Aboitiz-Enrique Medina (Skoda Fabia Rally2 evo) es van emportar la prova per segona vegada consecutiva, amb un xic de sort (o mala sort depèn de com es miri). La parella va marcar el millor registre en el primer tram, però un toc en la segona passada el deixava fora de qualsevol opció a victòria a no ser que arribés un error o una fallada mecànica dels seus rivals. Reyes – Mompió eren qui ho tenien tot de cara per guanyar però el seu Skoda Fabia Rally2 es quedava sense benzina en els últims metres de la prova fent impossible el triomf en la prova de debut amb aquesta unitat.

Nacho Mateo

Aboitiz – Medina s’emportaven així la victòria però abans remuntaven també el marge que havien obtingut Labarias-Barrera amb el Peugeot 208 Rally4 en el segon tram. Josep Bigas – Ignacio Paz amb un altre Skoda Fabia R5, tancaven el podi a 34″3 segons.

rallysprint racc 2021
Nacho Mateo

A l’apartat de Regularitat, José Luis Moreno-Isidre Noguera (BMW E30) s’emportaven amb claredat la categoira Regularitat Súper Sport,mentre que en Regularitat Sport lla lluita va ser molt igualada entre Carles Miró-Ivan Matavacas (Porsche 911 SC) i Francesc Segú-Miquel Molist (VW Golf GTI) que acabaria decantant-se pels de Volkswagen.

rallysprint racc 2021
Nacho Mateo
Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share