Honda va a pel rècord de Suzuka amb el nou Civic Type R

Honda es troba en fase de proves del nou Civic Type R i ara han decidit aixecar el vel sobre el desenvolupament del que serà, segons ells, el “millor que mai”. La marca japonesa ha estat provant el cotxe esportiu al circuit de Suzuka, tot i que no hi ha confirmacions, aquesta “visita” al circuit japonès podria indicar que Honda està fent voltes ràpides amb l’objectiu de batre el rècord que pertany a l’actual generació del Civic Type R, en la seva versió d’edició limitada.

De moment, la informació no és escassa, però el nou Honda Civic Type R hauria de mantenir el motor de 2.0 litres de quatre cilindres, turbo i gasolina. Possiblement tindrà una potència superior a l’actual, així com els seus detalls tècnics. Tot i això, hem d’esperar fins que el llançament es produeixi durant l’any vinent.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments