Lamborghini veu en els combustibles sintètics un camí alternatiu cap a la sostenibilitat

En una entrevista, Stephan Winkelmann, CEO de Lamborghini, va dir que mantindrà, de moment, l’oferta de motors de combustió, a l’espera de nous desenvolupaments en combustibles sintètics.

Els fabricants d’automòbils estan sent pressionats cada cop més pels governs perquè adoptin vehicles 100% elèctrics. De fet, ja hi ha diverses marques que tenen el 2030, o abans, com a any de transició. Tanmateix, encara hi ha algunes marques que pretenen esperar nous desenvolupaments, deixant obertes energies alternatives com els combustibles sintètics. En una entrevista a Yahoo Finance, Stephan Winkelmann, CEO de Lamborghini, va dir que apostarà pels híbrids endollables fins al 2030.

“Es llançaran quatre nous models. Dos cotxes esportius i dos vehicles més versàtils. Pel que fa als cotxes esportius, tenim previst construir-los com a híbrids endollables. A partir del 2030, aviat veurem què ens diran els governs i què es permetrà fer”

Winkelmann

A més, el líder de la marca italiana no descarta la possibilitat d’utilitzar combustibles sintètics.

“Esperem que hi hagi una oportunitat perquè el combustible sintètic es distribueixi en grans quantitats, perquè puguem utilitzar-lo en els nostres cotxes esportius. Aquesta és una alternativa que volem deixar oberta.”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments