WRC: M-Sport confirma la seva alineació per al 2022 amb Fourmaux

Per tercera temporada consecutiva, Adrien Fourmaux pilotarà per a l’equip amb seu a Anglaterra. El francès ha estat confirmat per M-Sport per a l’edició del 2022 del WRC després d’un exercici del 2021 que va acabar en 10è lloc de la general amb 42 punts al marcador. Després de Craig Breen i Gus Greensmith, és per tant un tercer pilot que s’anuncia en aquest equip per a l’any vinent. Trobarem, doncs, Adrien Fourmaux a la sortida del Ral·li de Monte-Carlo (del 20 al 23 de gener), així com Sébastien Loeb, la formalització del qual s’ha conegut aquest dimarts al matí.

Estic molt content d’anunciar que continuaré el meu viatge amb l’equip M-Sport Ford World Rally Team el 2022. M’espera tota una temporada amb l’M-Sport Ford Puma Hybrid Rally 1 que és un plaer conduir. N’estic molt orgullós, és un moment molt important per a mi quan recordo que vaig descobrir el ral·li amb M-Sport i el Fiesta R2J l’any 2017. Per a la meva sisena temporada de ral·lis, tinc ganes de competir al màxim nivell sota els colors de M-Sport Ford i Red Bull Motorsport, i per enorgullir a totes les persones que van creure en mi i que encara creuen en mi. Ens veiem a Monte-Carlo el mes que ve! “

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments