WRC: Loeb amb M-Sport al Ral·li Monte-Carlo 2022

M-Sport va amb tot en aquest inici d’era Híbrida amb 4 nous Ford Puma Rally1 al Monte-Carlo. Sébastien Loeb s’incorporarà a l’equip anglès només per a aquesta cursa al costat de Fourmaux, Breen i Greensmith.

Entre bastidors, sembla que es van dur a terme negociacions ferotges entre M-Sport, Red Bull i Prodrive fins que totes les parts van quedar satisfetes. Present a molts test amb l’equip britànic, el francès de 48 anys s’ha divertit molt al volant del Puma i s’ha mostrat encantat de poder-lo pilotar en els trams.

Amb 9 podis a Mònaco, incloent 7 victòries en 14 participacions, l’Alsacià podrà millorar encara més les seves estadístiques? La tasca no serà fàcil, ja que acabarà de tornar del Dakar i haurà de competir al Monte-Carlo amb la seva nova copilot Isabelle Galmiche. De moment, només aquesta participació amb Ford està a la programació de Loeb per al 2022, però potser un bon resultat provocarà un augment d’aquest programa.

«És un plaer treballar amb M-Sport, és un equip molt professional que sap construir bons cotxes. Estic content de treballar amb M-Sport ara, des del començament de la meva carrera vaig lluitar contra Ford, però sempre vaig saber que Malcolm era algú molt implicat en l’equip i apassionat pels ral·lis, sempre hem tingut una bona relació. Estic molt emocionat per Monte-Carlo, és un repte realment emocionant. Va ser un plaer experimentar la nova tecnologia que es troba als cotxes Rally1, crec que és força semblant als cotxes del 2017, però amb un sistema híbrid afegit. Fa que sigui una mica més difícil d’utilitzar i és emocionant tenir alguna cosa nova amb què tractar al cotxe. Quan vaig provar el cotxe em va impressionar molt el seu equilibri i potència amb l’híbrid, em va agradar molt».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments