Subaru presentarà el primer STI 100% elèctric

Subaru va anunciar que aprofitarà el Saló de l’Automòbil de Tòquio, al Japó, per presentar un prototip de la STI E-RA, un model 100% elèctric.

El concepte, que es donarà a conèixer el 14 de gener de 2022, preveu el proper model esportiu de Subaru, que serà el primer totalment elèctric, fet que suposa un pas important per a la marca japonesa cap a la neutralitat de carboni.

En un teaser presentat per Subaru, la marca mostra la part davantera del nou STI E-RA, on destaquen els fars LED, Subaru presentarà al Saló de l’Automòbil de Tòquio, el nou WRX STI, un prototip basat en el WRX S4 STI Sport R.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments