Hyundai es centra en l’elèctric

Hyundai ha suspès indefinidament el desenvolupament del seu vehicle de pila de combustible d’hidrogen Genesis, segons el mitjà corea Chosun Ilbo. La notícia arriba just després que Hyundai anunciés la fi del desenvolupament del motor de combustió interna.

Encara que l’article de Chosun no sembla afirmar que Hyundai hagi cancel·lat definitivament el Gènesi de pila de combustible, el projecte està, com a mínim, pausat. En el passat, Hyundai va declarar que considerava els vehicles elèctrics de bateria com una solució provisional «fins que els vehicles de pila de combustible es consolidin», però això va ser el 2016.

El setembre d’aquest any, Hyundai va donar a conèixer una estratègia d’hidrogen amb l’objectiu d’aconseguir una penetració significativa als mercats comercials i de passatgers per al 2040. En el camí cap a aquest objectiu, Hyundai planejava oferir una nova pila de combustible de tercera generació (l’actual Hyundai Nexo FCEV és el seu producte de segona generació) el 2023, i sistemes de pila de combustible a tots els vehicles comercials per al 2028 amb punts de preu competitius amb les ofertes de BEV per al 2030.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments