FÓRMULA 1: Domenicali vol tornar a països i proves amb tradició

Stefano Domenicali, actual cap de la F1, va tornar a parlar de la seva intenció de mantenir les proves tradicionals i es va sorprendre que Alemanya no estigués interessada a acollir un Gran Premi.

Les dificultats dels traçats alemanys per acollir la F1 van provocar algunes interrupcions en les visites als circuits alemanys.

Domenicalli, cap de la F1 a Sport1, quan se li va preguntar sobre el futur de la F1 Europa:

“Ens hem d’assegurar que els GP tradicionals mantinguin el seu lloc. I creieu-me, estic decebut i també trist que ara mateix no tinguem un Gran Premi d’Alemanya. Però, malauradament, no veig cap interès real d’Alemanya per tornar al calendari de la Fórmula 1. És una llàstima, i de fet difícil de creure. Espero que això torni a canviar en el futur”.

“Tenim tantes comandes d’arreu del món. Podríem córrer fàcilment en 30 circuits diferents. I veure que ningú d’Alemanya no toca el timbre és lamentable. Els alemanys són apassionats dels esports de motor, i l’ambient al Nürburgring i Hockenheim sempre ha estat fantàstic. Donat aquest interès, no crec que s’estigui donant la resposta correcta ara mateix. Aquest és un altre motiu pel qual vull començar a parlar amb els promotors, però també amb altres parts interessades a Alemanya, a principis del 2022. Hauria de ser una conversa oberta per investigar com la Fórmula 1 pot tornar a Alemanya. I jugaré un paper actiu en això”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share