FÓRMULA 1: Williams rep una bona dosi de diners per fer front a la nova temporada

Williams va obtenir una entrada d’efectiu substancial de 35,7 milions de dòlars després d’una decisió judicial relacionada amb el seu antic patrocinador principal ROKiT.

Les dues entitats es van associar des de l’era de la Fórmula 1 del 2019 en un contracte de tres anys, renovat fins al 2023. No obstant això, amb l’inici de la temporada 2020 endarrerit a causa de la pandèmia, i tot el context financer que ha comportat, ROKiT va deixar Williams.

Segons MotorsportWeek.com, el cas ha arribat als jutjats. Ja l’any passat, una Cort d’Apel·lació Internacional de Londres va obligar el patrocinador a pagar a Williams uns 26,2 milions de lliures en incompliments i 1 milió de lliures en bonificacions.

Posteriorment, i amb Williams passant a mans de Dorilton Capital, la situació va arribar a un tribunal federal dels Estats Units d’Amèrica, que va concloure que ROKiT no va pagar els diners que li deuen a Williams pels contractes de patrocini, tot i que estava satisfet amb el paquets financers acordats i prometent el pagament complet.

L’argument de la companyia va ser un incompliment de les obligacions per part de Williams, rebutjat pel tribunal. Com a resultat, haurà de pagar 35,7 milions de dòlars a l’equip de Grove, una bona injecció en una temporada de profunds canvis regulatoris a la F1.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share