FÓRMULA 1: Brown treu pit per McLaren

En els darrers anys, s’ha parlat molt de les dificultats financeres de McLaren fins que el consorci MSP Sports Capital va injectar molts milions de dòlars a l’estructura, convertint-se en propietari del 15% de McLaren Racing.

Ja l’any 2021, i amb el tan anunciat interès de VW per la Fórmula 1, es va estendre la notícia que Audi hauria comprat McLaren, cosa que després va ser negada per ambdues parts. Més recentment, carmagazine.co.uk ha afirmat que el pla d’Audi seria associar-se amb McLaren Racing i fer-se càrrec del negoci dels cotxes de carretera. Segons la publicació, totes dues parts estaven negociant i entre els interessats a vendre hi hauria Mumtalakat Holding Company, que posseeix el 62,55% de McLaren Group Limited.

Tot i això, el CEO de McLaren, Zak Brown, parlant a Motorsport-Total.com, va dir:

“Estem econòmicament en molt bona forma. Les nostres vendes creixen. Crec que tenim més socis comercials que qualsevol altre equip de Fórmula 1. MSP ens ha donat els recursos econòmics que necessitem per ser rendibles”.

Una bona gestió financera, associada al creixent nivell esportiu de l’equip, McLaren sembla ser pilar indestructible en aquest esport, lluny dels dies més foscos que ha viscut. Caldrà veure si l’acord amb Audi és real i si es materialitzarà.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments