CERA: Cachón, nou pilot Citroën

El Citroën Rally Team aposta en un jove talent, Alejandro Cachón, que, amb tan sols 22 anys, s’incorpora a l’equip bicampió de l’S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis) per competir durant la temporada 2022 en qualitat de pilot oficial, sobre el Citroën C3 Rally2.

Un model equipat amb les noves evolucions que ha desenvolupat Citroën Racing, i preparat per l’estructura de Sports&You, amb què el pilot asturià podrà fer un salt decisiu en la seva carrera esportiva, i passar a disputar ja els primers llocs del nacional pilotant per primer cop un vehicle de tracció integral. Sens dubte, una merescuda oportunitat per a Alejandro Cachón després de la meteòrica carrera que ha protagonitzat des que va debutar com a pilot de ral·lis a finals del 2017, al volant també, casualment, d’un model del doble xebró.

Aquella campanya va servir al jove de Cangas de Narcea per fer-se a una especialitat en què ha anat imposant-se en cada competició en que ha participat, pilotant sempre vehicles construïts pel nou grup automotriu Stellantis. Primer, en proves d’àmbit autonòmic, després en campionats nacionals, i, seguidament, competint ja a nivell internacional, fins a coronar-se el passat any com a campió del certamen de promoció Peugeot Rally Cup Ibérica.

Tots aquests èxits han convertit a Alejandro Cachón en el màxim exponent del programa formatiu instaurat per Stellantis Motorsport. La fórmula perfecta per a les joves promeses, com certifica l’arribada al Citroën Rally Team del pilot asturià i el seu nou copilot, Ángel Luis Vela.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments