TURISMES: Toyota ho vol tot i s’embarca en un projecte GT3

L’arribada de Toyota al GT3 és només qüestió de temps, després que la firma japonesa presentés el seu GR GT3 Concept al Saló de l’Automòbil de Tòquio.

Amb motiu del Saló de l’Automòbil de Tòquio, Toyota va donar a conèixer el que sembla el seu futur model amb el GR GT3 Concept, destinat només a les pistes. L’equip vol invertir de manera sostenible sota els colors de Toyota Gazoo Racing (TGR) en el motoresport i en aquesta categoria en particular, oferint als seus futurs clients un cotxe competitiu.

Amb la presentació del concepte GR GT3, Toyota demostra que s’haurà de comptar amb ell en els propers anys. Amb aquest ambiciós projecte, la firma japonesa pretén utilitzar el feedback i les tecnologies perfeccionades a través de la participació en diferents competicions d’automobilisme per desenvolupar cotxes tant GT3 com de producció i promoure la fabricació de cotxes de motor cada vegada més eficients, com va ser el cas del Yaris GR.

Toyota no va revelar detalls sobre les característiques tècniques d’aquest prototip, que ve equipat amb un motor davanter, i que té tracció integral i quina tecnologia pot del GR010 Hybrid que corre al WEC, així com algun tipus de connexió al proper GR Super Sport.

El nou prototip per a la competició de Toyota inclou un capó llarg, fars dividits, entrades d’aire de mida generosa, llantes equipades amb una femella central i tubs d’escapament col·locats darrere de les rodes de l’eix davanter.

A la part posterior, el més destacat és la gran ala i una tira de llum LED que s’estén tota l’amplada del GR GT3. A més, aquest prototip també està equipat amb un gran difusor.

El disseny d’aquest nou prototip de Toyota demostra que el model que anticipa el proper esportiu de la marca no es basa en models esportius existents, com el Lexus RC F GT3 o el Supra GT300.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments