WEC: Porsche es llança a la pista amb el nou LMDh

Després de presentar les primeres imatges del seu LMDh el desembre passat, Porsche s’ha llançat a la pista de Weissach a Alemanya, amb el pilot francès Frédéric Makowiecki al volant. Aquestes són les primeres voltes del prototip alemany, de cara als campionats IMSA i WEC de l’any vinent, on Porsche i Team Penske col·laboraran.

“Per ser justos, va ser un inici molt positiu. Hem pogut fer unes quantes voltes i hem comprovat que el cotxe funciona com s’esperava. Ara tenim un bon punt de partida per avançar.”

Per la seva banda, Thomas Laudenbach, vicepresident de la branca d’automobilisme de la marca, admet estar “molt orgullós d’aquest pas important en el procés de desenvolupament del nostre nou equip WEC i IMSA per al 2023“.

Segons els rumors, el prototip LMDh hauria de tornar a rodar a Daytona (Estats Units), després de les 24 hores (29 i 30 de gener) per a un autèntic primer shakedown intens.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments