WEC: Peugeot segueix sense ala posterior en les primeres imatges oficials en pista

Peugeot ha publicat fotos del seu 9X8 sobre la pista, en preparació per al seu debut al WEC. La nova màquina de la marca francesa es troba ara en fase de posada a punt i en acumulació de quilometres.

A les imatges, podem veure el cotxe, amb la configuració aerodinàmica que ens va mostrar en la seva presentació (sense l’aleró posterior), a Motorland Aragó. D’aquesta manera Peugeot talla amb els rumors que van aparèixer fa un temps del cotxe amb un aleró posterior, però en aquesta prova el 9X8 va funcionar sense ala.

Haurem d’esperar una mica més fins que veiem el nou cotxe de la marca del lleó contra la competència, ja que la marca no estarà present a la primera cursa, a Sebring. Els responsables de Peugeot ja han advertit que el cotxe només s’homologarà quan estiguin segurs que és on volen i no tenen cap intenció en accelerar el desenvolupament. No obstant això, l’ACO va advertir que perquè Peugeot participi a les 24h de Le Mans haurà de fer una cursa abans, per tant, a faltar Sebring, hauran de córrer necessàriament a Spa si volen competir a Le Mans.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments