RAL·LI: Ostberg i Meeke de nou al volant

FotoWRC

Mads Ostberg i Kris Meeke tornaran a seure’s al volant d’un cotxe de ral·lis al campionat de l’Orient Mitjà per la disputa del Ral·li de Qatar al volant de dos Skoda Fabia R5 de l’equip SRT .

Campió del WRC2 el 2020 i després inscrit de nou en aquesta categoria el 2021 amb Citroën Racing i un C3 Rally2, Ostberg ha estat comentarista WRC+ en el seu temps lliure, i encara no ha anunciat un programa al WRC aquesta temporada. El pilot noruec serà copilotat per Ilka Minor en la que serà la seva primera sortida el 2022.

Pel que fa a Meeke, que ha estat absent del WRC des de la seva sortida de l’equip Toyota Gazoo Racing a finals del 2019, ja va participar al Ral·li de Qatar durant la darrera edició del 2021 però es va veure obligat a retirar-se arran d’un problema mecànic. Des de llavors ha participat en diverses sessions de desenvolupament amb Skoda Motorsport i el nou Fabia Rally2.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments