WEC: Confirmacions entre LMP2

L’equip WRT ha anunciat els quatre pilots que completen les seves dues alineacions per a la temporada 2022 del WEC. United Autosports comptarà amb Paul di Resta per a les 1000 milles de Sebring, la prova inaugural del Campionat Mundial de Resistència (WEC).

Així, Sean Gelael estarà acompanyat per René Rast i Robin Frijns a la LMP2 n°31 de WRT. Una parella formidable que hauria de brillar al cotxe titular. El primer és habitual d’Audi i participarà en el programa de desenvolupament LMDh de la firma alemanya juntament amb Nico Müller. El segon coneix bé la casa, ja que va guanyar les 24 Hores de Le Mans i el WEC amb el mateix cotxe l’any 2021.

Per la seva banda United Autosports ha anunciat les eves novetats per la cursa dels Estats Units d’Amèrica,a Sebring, que està programada per al març.

Di Resta torna a l’alineació de manera puntual. Substitueix Alex Lynn al costat de Josh Pierson i Oliver Jarvis, en una Oreca inscrita a la classe LMP2.

Cal tenir en compte que Lynn participa al campionat IMSA SportsCar amb Cadillac Racing. El campionat nord-americà és un dia després de les 1000 milles de Sebring, de manera que Lynn no està disponible per al WEC aquest cap de setmana.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments