TURISMES: Azkona deix Cupra i fitxa per Hyundai per al WTCR 2022

Hyundai Motorsport Racing ha reforçat el seu compromís amb el WTCR amb una alineació de pilots renovada per a la temporada 2022, la seva cinquena com a marca de curses de client del WTCR.

Mikel Azcona és un nou pilot Hyundai per a la propera temporada, convertint-se en company de Norbert Michelisz. El basc era l’estrella de Cupra, però amb la marxa de Gabriele Tarquini hi havia una plaça per cobrir, que Hyundai, una vegada més, va intentar donar un gran nom.

I tot i que el Hyundai Elantra N TCR és nou per a Azcona, el jove de 25 anys tindrà l’oportunitat de provar àmpliament abans de l’inici de la temporada WTCR 2022 a l’Autodrom Most de la República Txeca del 9 al 10 d’abril.

“Estic molt content i orgullós d’unir-me a Hyundai Motorsport Racing per a la propera temporada com a pilot al WTCR. És un altre gran pas positiu en la meva carrera i, per descomptat, això no hauria estat possible sense el gran suport de la meva família”.

El dos vegades campió d’Europa TCR, Azcona va afegir:

“Hyundai és un referent per als fabricants, amb un potencial tan gran al [món de l’automòbil], especialment en el motoresport i les carreres TCR, on Hyundai ha estat al capdavant durant molts anys. Tinc moltes ganes de començar a treballar amb el meu nou company d’equip i amb tots els del BRC Racing Team per donar el millor de mi, com sempre. Estic convençut que podem aconseguir grans resultats junts”.

Norbert Michelisz, l’heroi hongarès i guanyador de la Copa del 2019, va dir que unir forces amb Mikel Azcona farà encara més emocionant la nova temporada, i va afegir que el seu nou company d’equip és “un dels millors pilots”. Michelisz comença la seva cinquena temporada com a pilot del BRC Racing Team, recolzat per Hyundai, i ho fa després d’haver guanyat set curses del WTCR i aconseguit 18 podis juntament amb el cobejat trofeu WTCR el 2019.

“Estic encantat i honrat de confirmar un curs WTCR amb l’Elantra N TCR i el BRC Racing Team. Cada temporada de preparació és emocionant, però encara ho és més aquest any tenint a Mikel com a company d’equip, ja que probablement és un dels millors pilots que hi ha. He estat seguint la seva carrera i gaudint de totes les baralles a la pista que hem tingut des de la seva arribada al WTCR, i tinc moltes ganes de treballar amb ell. Sabem que l’Elantra N TCR és un cotxe guanyador i ara tenim una temporada extra d’experiència en xassís per posar en pràctica. El meu objectiu és ser competitiu des del primer moment i contribuir als èxits que ja hem tingut l’equip i jo al WTCR”.

Amb el canvi d’Engstler Motorsport a Honda, encara no està clar si Hyundai introduirà només dos cotxes o posarà els quatre cotxes habituals a la pista.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share