FÓRMULA 1: Aston Martin es converteix en el primer equip en presentar un model real del cotxe 2022

Aston Martin ha aixecat el vel de l’AMR22, el monoplaça que defensarà els interessos de la marca britànica la temporada de F1 2022.

Aston Martin ha presentat el seu monoplaça per a la temporada 2022 a la seva seu de Gaydon (Regne Unit) aquest dijous 10 de febrer, l’endemà de la presentació de la RB18 de Red Bull, que respon al nom d’AMR22 i es confiarà a Sebastian Vettel i Lance Stroll com ja el 2021.

A diferència de Red Bull que presentava una versió lleugerament evolucionada i decorada del showcar de F1 o Haas que publicava unes recreacions, Aston Martin va revelar el seu cotxe real amb el primer llançament públic de l’AMR22. No és sorprenent que l’equip anglès no hagi canviat de colors i, per tant, continua amb una decoració de color verd maragda. La vora rosa, fruit de la col·laboració amb l’antic patrocinador BWT, ha desaparegut donant pas a una vora en el color utilitzat pel fabricant a la resistència.

«Mira el cotxe, qui no estaria emocionat de córrer amb ell? Pel que fa a les nostres esperances per a la temporada, no crec que ningú sàpiga realment què esperar. Hi ha un nou reglament i tots els equips esperen que ho hagin fet bé, tots volen guanyar, inclòs jo, i ningú seria a la F1 si no fos el seu somni guanyar. No sóc diferent. L’objectiu principal és seguir avançant, avançar. És només el segon any d’un pla quinquennal, així que encara estem a prop del començament. Aquest equip té grans ambicions i grans plans i estic emocionat de formar-ne part. »

Vettel

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments