RESISTÈNCIA: Cadillac ens mostra una mica més del seu Hypercar

Cadillac ha publicat una imatge del seu Hypercar amb la qual el fabricant nord-americà entrarà al FIA ​​WEC i al Campionat IMSA el 2023.

Mentre Cadillac defensa el seu títol a l’IMSA, la marca segueix preparant el seu retorn a l’escena mundial de la resistència. Cadillac Design està donant forma al seu Hypercar basant-se en els seus èxits anteriors. Cal recordar que el cotxe que compleixi la normativa LMDh serà desenvolupat conjuntament amb el fabricant de xassís Dallara. El cotxe comptarà amb un nou motor Cadillac juntament amb un sistema híbrid comú tal com exigeix ​​la normativa LMDh.

«Si bé el nou cotxe de carreres té en compte les normatives IMSA i ACO, les característiques de la marca Cadillac seran reconeixibles a l’instant, moltes de les quals són visibles avui als nostres vehicles de la sèrie V. Combinarà artísticament forma i funció per influir en el desenvolupament del futur cotxe de carreres. Elements de l’ADN de la marca Cadillac estaran presents a tot arreu».

Chris Mikalauskas, dissenyador creatiu de Cadillac

L’Hypercar de Cadillac es presentarà completament aquest estiu i farà el seu debut en competició al Rolex 24 de Daytona el gener de 2023.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments