FÓRMULA 1: McLaren presenta el seu MCL36 amb novetats tècniques destacades

McLaren ha presentat els seus cotxes per a la Fórmula 1, IndyCar i Extreme E, inclòs el nou McLaren MCL36, un monoplaça que serà conduït per Lando Norris i Daniel Ricciardo.

El MCL36 és el primer McLaren concebut sota el lideratge del director tècnic James Key, que va admetre que la presentació va ometre algunes parts del cotxe. McLaren va optar per revelar el cotxe real així com les imatges digitals. El MCL36 compta amb una suspensió davanetra «pull rod», que no s’havia utilitzat a la F1 des de feia diversos anys, i una suspensió posterior «push rod». En comparació amb l’Aston Martin presentat ahir, els sidepods del nou McLaren són força diferents. El color papaia continua, però té una tonalitat fluorescent i incorpora més blau i negre.

Subjacent al llançament de l’equip hi ha el compromís de McLaren Racing d’incorporar la sostenibilitat a totes les decisions i accions, a través de quatre pilars centrals: assolir l’estatus de carboni zero per al 2030; accelerar la transició cap a una economia circular per reduir, reutilitzar i reciclar recursos; promoure una cultura diversa i inclusiva en l’equip de treball i la indústria mitjançant la iniciativa McLaren Racing Engage; i promoure la salut i el benestar.

Paral·lelament al llançament físic, l’MCL36 també es revelarà digitalment a la plataforma Roblox, que permetrà que els aficionats i jugadors siguin els primers a posar-se al volant del cotxe. L’experiència en línia permet als usuaris explorar una recreació fidel del McLaren Technology Center, juntament amb els avatars digitals dels pilots de McLaren F1 Lando Norris i Daniel Ricciardo.

Lando Norris entra a la seva quarta temporada a la Fórmula 1 amb McLaren i busca mantenir l’impuls després d’una molt bona temporada el 2021, durant la qual va aconseguir quatre podis i va aconseguir la seva primera pole position. L’últim guanyador de la cursa de McLaren, Daniel Ricciardo, entra en la seva 12a temporada a la Fórmula 1, segona a McLaren.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments