FÓRMULA 1: Alpha Tauri es converteix en el cinquè equip en mostrar els nous colors per al 2022

AlphaTauri ha presentat aquest dilluns al migdia el monoplaça amb el qual es prepara per competir la temporada 2022. La marca italiana és el cinquè equip que aixeca el vel del seu monoplaça 2022 després de Haas, Red Bull, Aston Martin i McLaren.

En un vídeo fet públic avui abans d’hora pel seu pilot, Pierre Gasly, AlphaTauri ha donat a conèixer per la nova regulació, l’AT03. La firma de Faenza va confiar especialment en la seva marca de roba per llançar un curt vídeo de dos minuts, combinant un escenari futurista, els dos pilots de l’equip i la nova decoració.

Com el 2021, la Scuderia comptarà amb el seu duet de pilots format per Pierre Gasly i Yuki Tsunoda. El 2021 AlphaTauri va acabar sisè al campionat de constructors després de lluitar contra Alpine fins a la proa final del campionat a Abu Dhabi.

Pel que fa als monoplaça, l’equip manté els seus colors blau i blanc. A la cara lateral de la carrosseria, el blau ocupa un lloc més destacat, però l’aleró posterior i l’aurèola, que eren blaus a l’AT02, són blancs aquesta vegada. A les cares laterals dels pontons, hi ha formes més irregulars que a la resta de monoplaça ja descobertes. Cal tindre en compte que la bandera italiana està present a la part superior del suport de l’ala davantera.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share