FÓRMULA 1: La FIA ha formalitzat tots els horaris d’inici dels 23 GP de la temporada 2022

El Gran Premi de Bahrain, que començarà a les 18 h hora local (16 hora catalana), inaugurarà oficialment la nova era de la Fórmula 1. Austràlia veurà l’inici del seu Gran Premi a les 15:00 hora local (06:00 hora catalana), obligant els europeus a posar els seus despertadors abans de l’alba.

Pel que fa a les proves europees, totes les sortides s’han programat a les 14.00 hores, excepte el Gran Premi de Rússia, les llums del qual estan previstes a les 14.00 hores, hora local (12.00 hores, hora catalana).

Composta només de dues rondes, la gira a l’est asiàtic serà diametralment oposada ja que l’inici del Gran Premi de Singapur es donarà a les 20 h hora local (13 h hora catalana) mentre que la del Japó sortirà a les 14 h. hora local (06 hora catalana).

Pel que fa a l’arribada de la F1 a Amèrica, els Grans Premis dels Estats Units i Ciutat de Mèxic començaran a les 14 h hora local (20 hores, hora catalana). Per al Brasil, caldrà retrocedir una hora amb sortida a les 15 h hora local (19 hora catalana).

L’escenari final un cop més, el Gran Premi d’Abu Dhabi començarà les hostilitats a les 17 h hora local (14 h, hora catalana).

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments