FÓRMULA 1: Les curses a l’esprint és modifiquen sense agafar més protagonisme

Està confirmat: la Fórmula 1 tornarà a tenir Grans Premis de classificació a l’esprint aquest any, amb un total de tres Grans Premis, Emília-Romanya, Àustria i São Paulo. També hi ha més punts per atorgar en aquestes curtes curses que defineixen la graella de sortida de la cursa principal.

Segons una nota publicada a la pàgina web oficial del campionat, després de converses amb les parts implicades, incloent la FIA ​​i els equips, es va arribar a un acord per a aquest programa de classificació a l’esprint la puntuació s’estén des dels tres primers fins als vuit primers, en una escala de vuit punts a un punt.

D’altra banda, la tradicional classificació –que a les proves sprint serà divendres– atorgarà la pole position oficial a qui sigui el més ràpid en ella, a més de determinar la graella de la cursa curta. L’ordre de sortida de la cursa principal de diumenge ja estarà fixat. Aquests canvis encara no han estat ratificats pel Consell Mundial de la FIA.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments