FÓRMULA 1: Williams presenta l’FW44 per al 2022

Williams ha presentat aquest dimarts 15 de febrer el seu monoplaça per al 2022 que estarà conduït per Nicholas Latifi i Alex Albon. L’equip britànic ha fet públic l’anomenat FW44, un monoplaça que es tenyeix amb un vestit blau marí matisat amb ribet vermell, molt diferent al blau i blanc de la temporada anterior.

Duracell arriba de forma notoria com a patrocinador d’aquesta nova decoració. El nom i el logotip de l’empresa especialitzada en piles i bateries elèctriques apareixeran al Williams aquesta temporada, però també a l’equipament dels pilots, com a part d’un contracte plurianual.

«Estic molt orgullós d’aquesta associació entre Williams i Duracell, i estic agraït per la confiança que tenen en nosaltres. Tenir el seu nom al costat del nostre cotxe és un moment destacat per a mi, ja que el meu sobrenom durant 30 anys és Duracell, perquè mai em quedo sense energia. Tinc moltes ganes de treballar junts.

Jost Capito, director de l’equip i CEO de Williams Racing

“Va ser una gran temporada 2021, sobretot el podi (a Spa) que va pujar la moral de tots els membres de l’equip. Per al 2022, la normativa és realment nova i està dissenyada perquè els cotxes es puguin succeir. Veurem què passarà.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments