SEAT i Cupra tenen nou cap de disseny

Seat ha nomenat Julio Lozano com a nou cap de disseny exterior dels seus models i de Cupra, depenent directament de Jorge Diez, director de disseny d’ambdues marques.

Lozano és un dissenyador amb més de 15 anys de carrera en diverses marques internacionals, i abans d’unir-se a Seat, va dirigir un equip de disseny a la seu d’Audi.

“Julio Lozano és un gran dissenyador, amb una àmplia experiència en el sector de l’automoció. La seva actitud perfeccionista i la seva recerca de l’excel·lència, juntament amb la seva experiència internacional, són una combinació perfecta que es reflectirà en les línies dels nostres propers models. Estem molt orgullosos del seu retorn a Seat i encantats de continuar impulsant el nostre futur elèctric”,

Jorge Diez, director de disseny

Julio Lozano va estudiar enginyeria tècnica en disseny industrial a la Universitat Cardenal Herrera CEU de València i té un màster pel Royal College of Art de Londres i Elisava de Barcelona.

A l’inici de la seva carrera, íntegrament en el camp del disseny d’automoció, Lozano va treballar durant sis anys a París al Grup Renault en Disseny Exterior.

El 2012 va fer el salt al Grup Volkswagen, on va treballar a l’equip de disseny de Seat. Durant aquesta fase es va encarregar del disseny de determinats models, com la nova generació Ibiza i Arona.

El 2016, va ser nomenat dissenyador principal a l’estudi de disseny avançat d’Audi a Munic, on va participar en projectes de disseny per a diverses marques del grup Volkswagen. Dos anys més tard es va incorporar a Audi a Inglostadt, on va dirigir un equip de disseny que treballava en models rellevants per al futur de la marca.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share