WEC: La decisió clau de Peugeot

Peugeot decidirà en les properes dues setmanes la seva participació a l’edició 2022 de les 24 hores de Le Mans. Per imposició de l’Automobile Club de l’Ouest, promotor del Campionat Mundial de Resistència (WEC), Peugeot ha de competir a la cursa belga per poder estrenar el 9X8 a Le Mans.


Resulta que amb l’homologació del 9X8, “el cotxe quedarà “congelat”, diu Jean-Marc Finot, cap del grup esportiu Stellantis.

“Seria una bogeria córrer massa riscos i pagar-ne el preu durant cinc anys. Serà una decisió difícil, perquè a tots ens agradaria córrer el més aviat possible. La llista d’inscrits per a Le Mans es publicarà a finals de febrer o principis de març, així que primer haurem de prendre la nostra decisió.


Olivier Jansonnie, director tècnic de Peugeot Sport, ha explicat que la voluntat de l’equip sempre ha estat posar a prova el cotxe a Spa-Francorchamps.

Això és una cosa que sempre hem dit: si volem córrer a Le Mans, haurem de córrer a Spa. Entenem el seu principi: establir l’equilibri de rendiment per a Le Mans. El cotxe es tornarà a provar abans que es prengui una decisió, després de la segona prova a la pista la setmana passada a Paul Ricard.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share