WEC: Alpine confirma el seus pilots per al 2022

Després de tornar l’any 2013, Alpine es prepara per a la seva novena campanya consecutiva en proves de resistència, la segona temporada al Campionat del Món de Resistència de la FIA (WEC), mantenint a Nicolas Lapierre, André Negrão i Matthieu Vaxiviere com a pilots.

En el seu primer any a la categoria Hypercar, l’equip va aconseguir sis podis en sis curses, inclòs el tercer lloc a les 24 Hores de Le Mans, i ara té la intenció de preparar el futur de la categoria, apostant per l’estabilitat per assolir noves cotes en la categoria. nivell més alt del WEC.

Campió del 2016 i 2019 i tres vegades guanyador de les 24 Hores de Le Mans en LMP2, l’Alpine Elf Endurance Team renova la seva confiança en la tripulació formada per Nicolas Lapierre, André Negrão i Matthieu Vaxiviere. L’equip pretén, com el 2021, que els tres pilots pugin al podi a cada cursa.

L’any 2022 també serà l’oportunitat que l’equip es prepari per al futur LMDh, dissenyat a partir d’un xassís Oreca i un motor Alpine desenvolupat a Viry-Châtillon, que correrà en la categoria Hypercar a partir del 2024.

Laurent Rossi, CEO d’Alpine,:

El programa de resistència d’Alpine posa l’accent en el nostre compromís i ambicions en el motoresport. En competir en Fórmula 1 i Resistència, Alpine és una de les poques marques que competirà en dos campionats del món de la FIA i tornarem a competir contra prestigiosos rivals al ​​WEC. Els equips de Philippe Sinault tenen la meva confiança, amb una trajectòria contrastada en aquest esport i nombrosos èxits amb Alpine destacant a Le Mans i en l’escenari internacional durant gairebé deu anys. El repte serà encara més gran aquesta temporada, però estic convençut que el nostre equip tornarà a estar a l’altura de les expectatives dels entusiastes alpins».

La primera parada del WEC serà a Sebring per al pròleg oficial del 12 al 13 de març, abans de la primera cursa de la temporada al mateix circuit el 18 de març.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments