WRC: Toyota posa de moda Finlàndia

Des del seu retorn al WRC el 2017, Toyota ha aprofitat al màxim una base de proves a Finlàndia, i aquesta elecció ha estat copiada per Hyundai per a aquesta temporada 2022, fet que lògicament va fer reaccionar Jari-Matti Latvala, director de l’equip del japonès. equip.

En una entrevista amb els finlandesos de Rallit, el cap de l’equip Toyota primer va admetre haver estat sorprès per aquest canvi sobtat.

“Va ser una decisió molt difícil de prendre per ells. D’altra banda, Hyundai va ser l’equip que més es va queixar de la nostra zona de proves perquè era massa gran en aquell moment. Ara la zona és més petita, així que vam pensar que tot estava bé per a ells”.

Per a Jari-Matti, l’elecció de Hyundai d’establir la seva base de proves a Finlàndia és completament comprensible, sobretot tenint en compte les possibilitats de desenvolupament que ofereix aquest país.

“Hi ha dues coses darrere de la decisió de Hyundai. Quan vaig començar a pilotar al campionat del món, Finlàndia es considerava massa llunyana per al món dels ral·lis i es va dir que aquí no era possible treballar. Toyota ha canviat aquesta idea. Una altra cosa és que Finlàndia es considera ara un lloc molt interessant per desenvolupar un cotxe.

El problema de Hyundai és que ara no teenen la possibilitat de fer proves a terra a Alemanya. Desenvolupar un cotxe nou requereix moltes coses. En el seu moment, per exemple, Volkswagen va venir a Finlàndia per fer una prova aerodinàmica durant el desenvolupament del seu cotxe, tot i que disposaven d’un túnel de vent.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share