FÓRMULA 1: Mercedes presenta el nou W13

Aquest 18 de febrer l’equip alemany ha aixecat el vel sobre el seu futur i sobretot un autèntic monoplaça: el W13.

Mercedes torna al seu tradicional color plata després de dues temporades de vestir negre per lluitar contra el racisme. L’equip alemany, vuit vegades campió del món de constructors, busca recuperar el títol de pilots amb aquest W13 després de perdre’l davant Red Bull i Max Verstappen.

Per dur a terme aquesta missió, Lewis Hamilton, que aspira a una 8a corona mundial, comptarà amb el suport del seu nou company d’equip i substitut de Valtteri Bottas que va marxar a Alfa Romeo, el jove George Russell.

“No podria haver demanat una millor formació”, va admetre Toto Wolff, que estava molt content de poder comptar amb els dos anglesos per a aquesta nova campanya.

Pel que fa a la tècnica, les petites onades introduïdes per Mercedes al terra del W12 l’any passat també són presents en aquest W13 que ja sembla ben desenvolupat. Un altre petit detall, els deflectors ja estan muntats a l’última creació dels tallers de Brackley. A la part posterior, apareix una petita columna vertebral a la coberta del motor.

El W13 estarà sobre l’asfalt de Silverstone aquesta tarda on George Russell i Lewis Hamilton tindran l’oportunitat de provar-lo per primera vegada de veritat.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments