FÓRMULA 1: Alpine presenta l’A522 a París amb doble decoració

L’equip BWT Alpine F1 ha presentat oficialment el nou A522 a París per al Campionat del Món de 2022. L’A522 conserva la seva sorprenent decoració blava, associada aquest any al rosa de BWT, el patrocinador principal aquest any. Alpine també va presentar una “pintura invertida” amb el rosa dominant el cotxe, que s’utilitzarà per a les dues primeres carreres de la temporada, destacant la nova associació.


A l’esdeveniment de l’A522 van estar presents el CEO d’Alpine, Laurent Rossi, el CEO del Grup Renault, Luca de Meo, així com el recentment nomenat director de l’equip Otmar Szafnauer. També hi han estat presents els pilots Esteban Ocon i Fernando Alonso, així com el pilot de proves i reserva Oscar Piastri.


Els equips tècnics d’Enstone continuaran sent dirigits pel duo recentment promocionat format per Pat Fry, director tècnic en cap, i Matt Harman, director tècnic. L’equip ha nomenat Bruno Famin director executiu d’Alpine Racing, que s’encarregarà de maximitzar el rendiment del motor i la integració del xassís a les instal·lacions de Viry-Châtillon.


A més del xassís i la construcció completament nous, l’equip va presentar la unitat de potència RE22 actualitzada. L’especificació del motor permet a l’equip una mica de llibertat addicional a l’hora de donar forma a la resta del cotxe per aprofitar millor les darreres normatives tècniques i ajustar-se a la nova especificació de combustible E10, el nou combustible de la Fórmula 1.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share