FÓRMULA 1: Kubica el primer en ficar-se al volant de l’Alfa al Circuit de Barcelona – Catalunya

Alfa Romeo ja ha fet públic el seu programa de proves de pretemporada a Barcelona i tindrà tres pilots en pista. Robert Kubica, el pilot reserva de l’equip, serà el primer a provar al Circuit de Catalunya, fent-se càrrec de la primera matinada de proves de l’equip dimecres.

Valtteri Bottas serà el següent pilot que es ficarà als comandaments de la C42 durant la tarda del primer dia, tornant a la pista el dijous al matí. Guanyu Zhou tindrà el seu primer contacte amb el cotxe dijous a la tarda, tornant al cotxe divendres al matí, amb Bottas acabant les proves a la pista catalana divendres a la tarda.

Després que Bottas tingui Shakedown en el cotxe, el finlandès disposarà de tres sessions per acostumar-se al cotxe, mentre que el xinès s’haurà de conformar amb dues.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments