FÓRNULA 1: Norris i McLaren encapçalen els registres del primer dia de test al Circuit de Barcelona-Catalunya

Lando Norris va acabar al capdavant de la primera jornada de proves de pretemporada de Fórmula 1, que ha tingut lloc aquest dimecres a Barcelona. El pilot de McLaren ha aconseguit el millor registre de la tarda, sent l’únic que ha superat la referència matinal de Charles Leclerc (Ferrari).

En la millor de les seves 93 voltes, Norris va córrer un 1m19.568 amb pneumàtics C4 (el segon més tou), sent l’únic que va entrar en els 1m19s. D’aquesta manera va ser 0,597 s més ràpid que Leclerc, que a la tarda va ser substituït per Carlos Sainz al Ferrari. El madrileny ha acabat a gairebé un segon de Norris. Els van seguir el Mercedes de George Russell (del matí) i Lewis Hamilton, amb Sebastian Vettel sisè a l’Aston Martin.

Max Verstappen va quedar lluny dels primers llocs en novè lloc. Tot i això, l’holandès es va centrar clarament en el quilometratge, essent el que més va córrer amb 152 voltes. El seu millor temps es va marcar amb un dels compostos de pneumàtics més durs (C2), i davant seu només Fernando Alonso (Alpine) va tenir aquest tipus de pneumàtics per marcar la seva volta més ràpida personal.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments