FÓRMULA 1: Verstappen milionari amb Red Bull fins al 2028

Max Verstappen ha signat un contracte a llarg termini amb Red Bull, seguint associat a l’equip fins al 2028. Pràcticament podríem dir que Verstappen passarà la major part de la seva carrera a Red Bull. El pilot holandès està satisfet amb el nou acord, que li permetrà guanyar tant com Lewis Hamilton (50 milions d’euros anuals). L’ambició continua, però també vol gaudir del seu temps a la F1:

“Fins i tot després de guanyar el títol mundial, la meva ambició segueix sent guanyar carreres i títols. Ara no hem de pensar-hi (amb el contracte), sabem quant dura i podem seguir treballant.

A més, no només es tracta de guanyar i lluitar pel títol mundial, també és important gaudir i divertir-se. Vull gaudir del meu temps a la Fórmula 1.

Quan li van preguntar per què preferia el Red Bull Racing a altres equips, Verstappen va tornar a emfatitzar la comoditat que sent dins de l’equip:

És difícil dir res dels altres equips, perquè no hi he estat mai, però em sento molt bé. sobre aquest equip i m’agrada treballar amb gent. Sobretot després de guanyar el títol l’any passat, per mi és el millor equip.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share