SCER: Prèvia Ral·li Tierras Altas de Lorca 2022

La primera llista d’inscrits que presentarà el Ral·li Tierras Altas de Lorca, la primera cita del Súper Campionat d’Espanya de Ral·lis (S-CER), comptarà amb tots els primers espases estatals i algun convidat internacional.

El ral·li estarà encapçalat per Cohete Suárez i Alberto Iglesias amb l’Skoda Fabia Rally2 Evo. Iván Ares i Surhayen Pernía, pilotaran dos Hyundai i20N Rally 2, la nova unitat de la casa coreana. Però Hyundai també serà representada per Pepe López i Borja Rozada que debutaran amb el Hyundai i20N Rally 2.

Efrén Llarena i Sara Fernández estaran presents amb l’Skoda Fabia Rally 2 Evo com assaig general abans d’anar a correr a Fafe la setmana que ve dins del Campionat d’Europa de Ral·lis. Cal destacar també la tornada de Cristian García al campionat nacional amb un altre Skoda Fabia Rally2 Evo i el debut amb el Citroën C3 Rally2 d’Alejandro Cachón.

Els dakarians Nani Roma i Alex Haro tornen als ral·lis de velocitat al volant d’un Citroën C3 N5. Els altres catalans que ens trobarem per Lorca seran Eduard Pons i Alberto Chamorro amb l’Skoda Fabia Rally2.

Imagen

La prova compta amb un total de vuit trams cronometrats i una suma total de 108,62 quilòmetres cronometrats i gairebé 280 d’enllaç.

La primera secció del ral·li començarà a les 7:53h, amb dos trams cronometrats, de 14,99 i 12,17 quilòmetres de distància, respectivament, i que es repetiran per la segona secció a partir de les 10:46 h.

Després d’un descans al migdia, la prova es reprendrà amb la tercera secció, amb un nou parella de trams cronometrats, on s’inclou el TC+, un tram de 12,6 quilòmetres cronometrats, que començarà a les 14:32h i donarà punts als primers participants escratx. L’última secció es repetirà a partir de 16.59h, per acabar el recorregut de vuit trams i quatre especials diferents.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments