RAIDS: Al-Attiyah i Loeb es treuen l’espina de la primera etapa a l’Abu Dhabi Desert Challenge 2022

Una carrera de molta resistència està sent l‘Abu Dhabi Desert Challenge 2022 als Emirats Àrabs. Després dels problemes patits per Nasser Al-Attiyah i Sebastien Loeb durant la primera etapa, s’ha sumat avui l’important retard de més de 3 hores de Sebastián Halpern. Així, només queden 5 cotxes a una hora del líder Stephane Peterhansel a la general.

Avui l’etapa ha estat guanyada per Nasser, rescabalant-se de l’abandó d’ahir i amb això suma alguns punts per al Mundial de Ral·li Raid (FIA W2RC) en un esdeveniment que no serà el que esperaven la parella de Toyota abans de començar.

Audi

Peterhansel avui ha estat quart a 12 minuts i 35 segons d’Al-Attiyah, de manera que ha cedit un parell de minuts respecte a Yazeed Al-Rajhi, qui és just darrera seu i el que millor negoci està fent als punts del W2RC. Al-Rajhi encara té bones opcions de quedar-se amb la victòria ja que està a només 7 minuts i 49 segons de Monsieur Dakar a la general. Tercer se situa Martin Prokop a 15 minuts, mentre que del quart és Kuba Przygonski a més de 40 minuts. Sebastien Loeb ha escalat al sisè lloc, però segueix a 2 hores i 14 minuts del primer.

Entre els T3, victòria d’etapa per a Chaleco López, que es converteix en el nou líder de la general després de l’abandó de Guillaume de Mevius. Chaleco té una diferència de 21 minuts amb la campiona vigent de la categoria, Cristina Gutiérrez i 33 minuts amb Seth Quintero.

Classificació general després de la segona etapa

  1. Stephane Peterhansel (Audi) 8:05:15
  2. Yazeed Al-Rajhi (Toyota) +7:49
  3. Martin Prokop (Ford) +15:50
  4. Kuba Przygonski (MINI) +40:07
  5. Mathieu Serradori (Century) +1:01:38
  6. Sebastien Loeb (BRX Hunter) +2:14:19
  7. Sebastián Halpern (Toyota) +4:09:41
Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share