WEC: Glickenhaus treballa per portar tres cotxes a les 24h de Le Mans 2022

Glickenhaus podrà tenir tres cotxes en pista durant les 24 hores de Le Mans 2022. Encara no està garantit que això passi però Jim Glickenhaus, fundador de l’equip, va admetre que hi ha un acord i s’està treballant en aquesta direcció.

“No dic que tinguem el tracte tancat, encara que hi hagi un principi d’acord, ni tan sols que l’ACO ens accepti un altre cotxe, però estem treballant molt en això. Crec que tenim l’oportunitat de fer-ho. De moment no tenim tres cotxes, però ho podem fer, treballant les 24 hores del dia durant tres mesos”,

Glickenhaus ja treballa amb un client en el seu programa LMH: un dels seus dos LMH existents és propietat d’un col·leccionista privat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments