WEC: Reobert el termini d’inscripcions per les 24h de Le Mans 2022 pel conflicte entre Rússia i Ucraïna

L’Automobile Club de l’Ouest (ACO), impulsor del Campionat del Món de Resistència (WEC) i de les 24 Hores de Le Mans, ha decidit reobrir el període de sol·licituds per al mític esdeveniment que té lloc al juny. Seran només dos dies, des de les 14 h d’avui fins a les 14 h del dimecres 9 de març.

La llista d’inscrits per a l’edició d’enguany de les 24 Hores de Le Mans s’havia de publicar el 28 de febrer, però en un breu comunicat a les xarxes socials, l’ACO va anunciar que s’havia de revisar la data per «administrativa».

Aquesta mesura es va prendre després de l’impacte esportiu en les organitzacions i competidors russos arran de la invasió d’Ucraïna. L’equip rus G-Drive Racing havia de competir a Le Mans amb dos cotxes LMP2, però va retirar el registre del WEC en desacord amb la FIA i el «codi de conducta» creat per a pilots i equips russos i bielorussos. Ara la nova data de publicació de la llista d’inscrits per a Le Mans encara no s’ha revelat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments